Presentació

Biografia
Bibliografia
Adults
Juvenil
Altres
Teatre
Fotos
Contacte


  Juvenil > L' edat del despertar

 
 

 

   
  La Galera, Barcelona 2012
Grumets Blaus 212
191 pàgines.
ISBN: 978-84-246-3721-7


   
 
Text contraportada:
La Martina vol tornar a reunir el club de la cistella. I per aconseguir-ho decideix buscar injustícies al barri o a l'escola: està convençuda que si troba algun innocent que necessiti ajuda, els del club es tornaran a unir, tot i que ara estan més dispersos que mai. A més, el curs s'està acabant. I, per si no n'hi hagués prou, la Martina està molt preocupada per un tema personal. Per sort, o per desgràcia, els problemes són més a prop del que es pensa.  
 
   
   
Opina l'autor:
  Finalitza amb aquesta obra la trilogia (per trimestres) del primer curs del Club de la Cistella. Estic encantat amb l'èxit de la saga. M'encanta que els adults també reconeixen passar-s'ho bé amb les trifulgues d'aquesta colla de nanos que he fet tan meus i em són tan propers. També estic satisfet de l'humor que he conferit a les seves aventures. En aquest tercer trimestre, dedicat sobretot al despertar sensual dels adolescents, no me n'he estat de riure'm força de les novel·les de zombis (la xicota de l'Iker) i he tocat temes com ara els problemes de domini/humiliació a què sovint s'exposen els nostres escolars.  
 
   
   
La crítica diu:
  Segueix combinant amb èxit els ingredients de les entregues anteriors: anècdotes carregades d'humor amb pinzellades d'ironia, de les quals val a dir que no se'n salven ni els personatges joves ni els adults, sobre un rerefons realista que no nega que a la vida també hi ha moments difícils. (...) El resultat és una obra refrescant que ofereix una conclusió a la trilogia que no decebrà els lectors de les novel·les precedents".

Sílvia Fernández Fernández. Faristol 73

 

 

 

 

 

 

 


Llegiu-ne un fragment...