Presentació

Biografia
Bibliografia
Adults
Juvenil
Altres
Teatre
Fotos
Contacte


  Albums, Adaptacions i Altres > Ve´ns

 
 

 

   
 

Il·lustracions: Anna Aparicio i Ignasi Blanch. Text: Àngel Burgas I Mar González.
Babulinka Llibres. Barcelona 2018
ISBN: 978-84-945843-5-0
Aquest àlbum ha estat traduït al coreà i publicat a l’editorial Noransangsang de Seoul el 2019.

   
 
Text contraportada:

Una nena, un nen. Dies realitats, dues paletes de color. I una doble pàgina per compartir. Però...què passa si un dia un d’ells s’aventura a entrar a la pàgina de l’altre? Aquest serà el punt d’inflexió per a una batalla de color i espai. Un àlbum il·lustrat a quatre mans per fer-nos reflexionar sobre el fet de compartir la vida.

 
 
 
 
 
La crítica opina:

Una nena, un nen. Dues realitats, dues paletes de color. I una doble pàgina per compartir. Però què passa si un dia, un d’ells s’aventura a entrar a la pàgina de l’altre? Aquest serà el punt d’inflexió per a una batalla de color i espai. Un àlbum fet a 4 mans, per fer-nos reflexionar sobre el fet de compartir la vida. Una petita joia amb un magnífic text a càrrec d’Àngel Burgas.

Laia Estragué. Núvol. Octubre 2018

 

Babulinka publica aquest meravellós diàleg que, segons els autors, va partir del concepte de baralla (que hi és, al llibre) i va derivar cap a una lectura molt ambiciosa, des de la senzillesa, sobre la diversitat, l’amistat i la necessitat de ser conscients que tots, els uns i els altres, els iguals i els diferents, som complementaris.

Llibres al Replà. Desembre 2018

 

Un àlbum a quatre mans... o a vuit mans, quatre per al text i quatre per a les il·lustracions. Una flor apareix a casa del veí i una altra flor a l'altra casa de l'altre veí. I la discussió entre veïns acaba reflectint-se en un joc de teatre dins el teatre amb els mateixos autors entre ells. Quan un trepitja la làmina de l'altre, salten les espurnes. Fins que finalment s'instal·la el seny i s'acaba veient que és molt més profitós fet les coses plegats... i a vuit mans. Els il·lustradors Ignasi Blanch i Anna Aparició fan un tàndem inusual: professor i alumna, dues generacions, dues mirades, un únic objectiu: la màgia darrera de cada làmina.

Revista Cornabou. Desembre 2018.

 

 

 

 

 

 

Llegiu-ne un fragment...